Els Castellers de Vilafranca actuen aquest diumenge a Sants, dins dels actes del XIXè aniversari de la colla local, els Castellers de Sants

4d8a dels Verds l'any passat a Sants

Els Verds actuaran diumenge 13 de maig al barri de Sants de Barcelona, juntament amb la colla local, els Castellers de Sants, i amb els Capgrossos de Mataró. L’actuació, que s’emmarca dins dels actes de celebració del XIXè aniversari dels Castellers de Sants, començarà a les 12 del migdia a la Plaça Bonet i Muixí.

La colla de la camisa verda vol mantenir el nivell assolit a l’última actuació, el Dia del Graller a Vilafranca el passat 22 d’abril, i portar a plaça tres castells de 8 i el pilar de 6. En aquesta ocasió, i a falta dels dos assaigs que resten aquesta setmana, la intenció de la Tècnica encapçalada per Pere Almirall és fer un pas endavant i estrenar el primer 4 de 8 amb agulla de la temporada, que aniria acompanyat pel 3 de 8, la torre de 8 amb folre i el pilar de 6.