Els Castellers de Vilafranca completen la primera actuació de 8 al Dia del Graller en la primera actuació a la capital penedesenca


Els Castellers de Vilafranca van descarregar la primera torre de 8 amb folre aquest diumenge 22 d’abril a Vilafranca, en motiu del Dia del Graller. Els Verds, que van actuar en solitari a la Plaça de Sant Joan, van començar l’actuació amb el 4 de 8, el segon de la temporada, ja que el primer es va descarregar ara fa una setmana al Tibidabo. En segona ronda els vilafranquins van afrontar la torre de 8 amb folre, la primera de la temporada, que es va mostrar forta i segura en tot moment, i a la tercera ronda van descarregar el 3 de 8. A l’actuar en solitari, els penedesencs van poder afegir un altre castell a l’actuació, i van descarregar el 7 de 7. A l’hora del pilar, els de la camisa verda van optar pel de 6, també el primer de l’any, que no va mostrar cap problema en la seva execució i es va descarregar amb rapidesa. Els Castellers van posar el punt i final a la primera actuació a Vilafranca amb tres pilars de 4.

Al ser el Dia del Graller, la gralla va tenir un fort protagonisme al llarg de l’actuació. Els castells dels vilafranquins es van alternar amb diferents peces musicals interpretades per diversos grups de grallers de Vilafranca i Catalunya.

La propera actuació dels Verds és diumenge 13 de maig al barri de Sants a Barcelona. L’actuació serà a les 12h a la plaça Bonet i Muixí i els vilafranquins actuaran juntament amb la colla local, els Castellers de Sants, i amb els Capgrossos de Mataró.

Podeu veure les fotografies del Dia del Graller aquí.