L’equip que va participar a la Maroc Challenge finalitza la competició com a tercer classificat i aconsegueix entregar tot el material benèfic. Els Verds van col·laborar amb el projecte.

 

RESUM FOTOS

 

L’equip català Pistachio Team, que va participar del 30 de març al 6 d’abril al Maroc Challenge, ja és a casa. Durant la competició no van tenir cap problema mecànic i van quedar en tercera posició a la classificació final del rally. L’equip, que a part de participar a la competició, va entregar material benèfic a famílies del Marroc i els Castellers de Vilafranca hi van col·laborar. Els integrants de l’equip reconeixen que van patir moments de tensió en carrera, però que també van gaudir de moments de molta satisfacció quan van entregar tot el material benèfic, material que moltes famílies que viuen en l’extrema pobresa en trauran molt de profit.

El Maroc Challenge és una rally de baix cost on els vehicles que hi competeixen són cotxes clàssics. No fa falta tenir un gran equip ni un gran cotxe per participar-hi, només són necessàries les ganes de participar a una gran aventura pel Marroc i recórrer 2.000km per deserts i muntanyes sense estar pendent del cronòmetre, ja que no es tracta d’una carrera de velocitat. A més, no és necessari un palmarès anterior per assistir-hi ni haver participat a una rally anteriorment.

Els Castells de Vilafranca van participar en el material benèfic que Pistachio Team va entregar al finalitzar la competició. L’equip vol donar les gràcies a tots els seus col·laboradors que han fet possible el projecte.