La revista Castells organitza la VI edició de la Nit de Castells a Vic. Representants dels Castellers de Vilafranca assisteixen a l’acte


foto

Josep Maria Espinàs va rebre el premi a Ambaixador dels Castells

Dissabte 14 d’abril es va celebrar a l’Auditori del Sucre de Vic la VI edició de la Nit de Castells, acte que any rere any organitza la revista Castells i que serveix per fer una valoració de la temporada anterior i donar la benvinguda a la present temporada. A més, com ja és habitual, és van entregar tres premis a la trajectòria castellera, a la iniciativa social i a l’ambaixador dels castells.

Representants dels Castellers de Vilafranca van assistir a l’acte, encapçalats pel Cap de Colla, Pere Almirall, i pel President, Josep Cabré. Després dels parlaments institucionals, es va entregar al Premi a la Trajectòria castellera, que va ser atorgat al vallenc Francesc Piñas, membre de la Colla Vella. El Premi a la Iniciativa Social va ser per la Societat de la Bisbal del Penedès, i el Premi Ambaixador dels Castells es va atorgar a l’escriptor i periodista Josep Maria Espinàs. Una vegada finalitzada l’entrega de premis es va projectar un vídeo resum de la temporada 2011.

Després l’acte institucional, va haver-hi un refrigeri per a tots els assistents, representants de les colles i de les institucions polítiques i culturals del país, on van poder compartir impressions i sensacions del món casteller i de com encaren les colles la temporada que tot just aquestes setmanes comença.