El proper dissabte 21 d’abril se celebrarà a Cal Figarot la segona edició del Torneig d’estirar corda dels Castellers de Vilafranca

 

Després de l’èxit assolit en la primera edició l’any passat, els Castellers de Vilafranca organitzen de nou el torneig d’estirar corda entre els integrants de la colla. Els equips, formats per castellers, hauran de tenir un mínim de 12 membres, i seran 8 els que estiraran en cada moment la corda, amb un mínim de 2 dones per estirada.

 

El torneig serà el proper dissabte 21 d’abril a partir de les 11h del matí a la seu social dels Verds, Cal Figarot. Una vegada finalitzada la competició es farà l’entrega dels premis als tres primers classificats i, a continuació, hi haurà un dinar de germanor. El preu per participant és de 5 euros. Els equips amb els noms de cada integrant s’han d’enviar a info@castellersdevilafranca.cat