Els nous representants internacionals es presenten a Cal Figarot amb ganes de promocionar la colla més enllà de les fronteres catalanes

 

 

Marta i Toni Torres són els nous ambaixadors dels Castellers de Vilafranca a Florència i Tokio, respectivament. Graciencs de tota la vida i grans afeccionats als castells, des de ben petits han seguit als Castellers de Vilafranca, assistint a les actuacions més importants a la capital del Penedès, com Sant Fèlix i Tots Sants, o al Concurs de Castells de Tarragona. Ara, quan ja porten força anys vivint fora de Catalunya, continuen seguint tota l’actualitat de la colla a través de la pàgina web o les xarxes socials, com Facebook i Twitter. A més, cada vegada que en tenen l’oportunitat, promocionen als castells i les tradicions catalanes, especialment als de la camisa verda.

Marta Torres fa molts anys que resideix a Florència i treballa al departament de recursos humans d’una empresa important. Sempre que té una bona ocasió, utilitza imatges dels vilafranquins per representar la unió, la força i molts altres valors dels castells i dels Verds en les seves presentacions de projectes a l’empresa on treballa. La seva oficina també està decorada amb tot de motius dels Castellers.

Toni Torres és músic professional i resideix a Tokio. Sempre que pot també fa gala dels castells i de la colla vilafranquina, com per exemple, en les classes de castellà que de tant en tant imparteix.

A partir d’ara, els dos nous ambaixadors dels Castellers de Vilafranca a Florència i a Tokio seguiran promocionant la colla fora de les fronteres catalanes i, si fos possible, treballar en projectes de futur.

Podeu veure les fotografies de la presentació aquí.