El passat diumenge, i coincidint amb la celebració de la Calçotada Verda, diversos directius d’empreses i centres xinesos van realitzar un taller de castells i van visitar Cal Figarot

 

 

Un grup de directius de diverses empreses, centres i bancs xinesos van visitar Vilafranca i els Castelles diumenge al matí. El grup segueix un programa d’activitats organitzades per Turisme de Catalunya, on visiten diferents espais i llocs emblemàtics del país. A Vilafranca van assistir a una taller de castells a Cal Figarot i van aprofitar per visitar la seu social dels de la camisa verda. Coincidint, a més, que diumenge es va celebrar la XIIIena Calçotada Verda, el grup de xinesos es van quedar a dinar.

El grup estava format per diferents càrrecs d’empreses, com ara Nestlé Xina, People’s Bank of China, China National Clearing Center o China Chamber of International Commerce, entre altres.