A partir del mes de març d’enguany, NOU VERD duu a terme les tasques de manteniment de la zona ajardinada de Cal Figarot

espais-7 

NOU VERD és una cooperativa que funciona com a Centre Especial de treball, és a dir: ocupa a persones amb discapacitat i/o trastorn mental de la nostra comarca. En aquests moments dóna feina a quasi bé 90 treballadors, 65 dels quals amb discapacitat/trastorn mental. Ofereix serveis de jardineria a la comarca de l’Alt Penedès i a la resta de Catalunya, treballant per entitats com l’Ajuntament de Vilafranca, Caixa Penedès, i manteniment de les estacions dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya o del Cremallera de Montserrat. Junt amb altres entitats de naturalesa semblant, forma part de l’Associació ENTREM-HI.

Des de Nou Verd ens fan arribar la seva satisfacció pel fet d’haver aconseguit aquesta nova feina , ja que significa un repte en quant a la possibilitat de mostrar a tota la gent de la colla, i a les moltes visites que reben els Castellers de Vilafranca, la qualitat que poden oferir en els serveis de manteniment.

Per la Junta dels Castellers de Vilafranca també representa un motiu a considerar de forma molt positiva, tan pel valor que té com a servei de qualitat en el manteniment de les nostres instal.lacions, com pel valor social que té el fet de col.laborar amb una entitat que té aquesta finalitat d’inserció laboral a la nostra comarca

Treballant plegats és com millor es pot col.laborar a difondre un missatge clar d’inclusió social i laboral de tots aquells que troben especials dificultats en el moment d’aconseguir feina o, simplement, de poder desenvolupar activitats de relació social a la vila i a la comarca de l’Alt Penedès.