Els Castellers de Vilafranca inicien una campanya per promocionar els partits del Futbol Club Vilafranca de cara a l’últim tram de la temporada

Els FC Vilafranca es troba en un bon moment de forma i amb possibilitats de jugar els play-off a l’acabament de la present temporada. Per aquest motiu, la Junta Directiva del Vilafranca ha presentat una nova campanya per incrementar l’afecció al camp en els últims partits de la lliga a casa. La campanya consisteix en una butlleta, el preu de la qual és de 10 €, que et dóna dret a veure els 4 darrers partits de Lliga a casa davant Pobla Mafumet (01/04), Espanyol B (15/04), Santboià (29/04) i Europa (13/05). És a dir, que cada partit li surt a l’afeccionat vilafranquí per 2,5 €.

A més, durant tot l’abril, es podran guanyar 100€ cada dia si el número de la butlleta coincideix amb el número premiat al sorteig del TRIO de Loteries de Catalunya.
Per a la campanya s’ha fet una tirada de 2.000 butlletes que es podran adquirir en els següents establiments:


-CARNS UBERNI    Avda. Tarragona, 41
-RESTAURANT CAN BELLES   C/. Amalia Soler, 179
-AGROSYSTEM   C/. Sarriera, 42
-OPTICA BRU  Rambla Nostra Senyora 29
-AUTO ESCOLA MAGI  C/. Montblanc 19
-RESTAURANT CAL JOANET  C/. Comerç, 25
-TRIS TRAS    C/. Espirall, 37
-BAR SOL     Ronda de Mar 45 (Girada)
-RIUS I RIUS    Avda. Tarragona  37-41 – 4º
-CENTRE DE DIETETICA  C/. Dels Ferrers, 18
-PROMOCIONS ATLEMME    C/. Rocas  23   La Granada
També es poden aconseguir trucan al telèfon  648876445  i    679436504


Els Castellers de Vilafranca contribuiran a publicitar aquesta iniciativa del FC Vilafranca a través de la campanya Juguem al mateix equip, que la colla de la camisa verda iniciarà dilluns a través de la xarxa social Facebook. La campanya és un concurs per als seguidors del Facebook de la colla, que durarà del dilluns 19 al divendres 23 de març, i consistirà en la formulació d’una pregunta diària relacionada amb els Castellers o el FC Vilafranca. Entre tots els encertants es sortejaran cinc parells d’abonaments -2 abonaments per persona, és a dir, es repartiran fins a 10 abonaments.