Els Castellers de Vilafranca comencen als assaigs generals oberts a tota la colla i afeccionats aquest divendres

Els Verds es posen en marxa. Si fa unes setmanes es van iniciar els assaigs de canalla els divendres, amb un molt bon resultat, aquesta setmana és el torn pels assaigs de tronc i els generals.
Dimecres començaran els assaigs de tronc, que tindran lloc a la seu social de la colla, Cal Figarot, a partir de les 20h. Divendres serà el torn per l’inici dels assaigs generals, oberts a tots els castellers i afeccionats, també al Figarot a partir de les 21.30h.
L’últim assaig a arrencar serà el de torre, pilar i castells nets, que seran als dilluns a les 20h a partir del proper 2 d’abril.
A més, aquest primer assaig general de divendres anirà acompanyat d’un petit ball de gralles obert als castellers de la colla que es realitzarà als cups de Cal Figarot per celebrar el Torneig Intercasteller de Futbol Sala, aconseguit per l’equip dels Verds el passat 4 de març.