La nova Junta Directiva s’ha presentat oficialment davant l’alcalde de Vilafranca del Penedès en una trobada on s’han tractat la mútua col·laboració

 

El passat dilluns 5 de març la nova Junta Directiva dels Castellers de Vilafranca, encapçalada pel Cap de Colla, Pere Almirall, i pel President, Jou Cabré, va ser rebuda a l’Ajuntament de Vilafranca per part de l’alcalde, Pere Regull, i pels regidors Aureli Ruiz, Raimon Gusi i Josep Maria Martí. Els responsables del Consistori van poder conèixer els nous responsables de la colla de la camisa verda i les seves intencions per als propers quatre anys. Entre altres coses, l’Ajuntament i els Verds van intercanviar impressions sobre de quina manera els dos ens podrien col·laborar al llarg de la legislatura.

En una trobada distesa i relaxada, de gairebé una hora i mitja de durada, la Junta Directiva dels Castellers de Vilafranca en va sortir en molt bones impressions de cara a nous projectes per als propers anys.

Podeu veure totes les fotografies aquí