Els Castellers de Vilagranca guanyen el tercer Torneig Intercasteller de Futbol Sala a Guissona. A més, també s’enduen el premi a l’equip menys golejat de la competició

 

 

L’equip de futbol sala dels Castellers de Vilafranca va guanyar el passat cap de setmana el Torneig Intercasteller de Futbol Sala. El torneig es va disputar a Guissona, organitzat per la colla local, els Margeners de Guissona, i va comptar amb la participació de 32 colles. La competició es va iniciar dissabte al matí amb la lligueta inicial, on els Verds es van enfrontar als Castellers de Mollet, als Castellers d’Esparreguera i als Castellers de Sabadell. Els penedesencs es van classificar com a primers de grup sense perdre cap partit i a la tarda van disputar els quarts de final contra els Castellers de Lleida i els vuitens de final contra els Moixiganguers d’Igualada.

Els quatre classificats per les semifinals van ser els Capgrossos de Mataró, els Castellers de la Vila de Gràcia, els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca. Els de la camisa verda es van enfrontar als Xiquets de Tarragona, que els van vèncer per un clar 5 a 0. A la final es van trobar als Capgrossos de Mataró, que en una final força disputada i sota un clima hostil al pavelló, els vilafranquins van vèncer per 3 a 2. Una vegada finalitzada la final, totes les colles participants al torneig van trobar-se en un dinar de germanor.

D’aquesta manera, els Castellers de Vilafranca van guanyar el tercer Torneig Intercasteller de Futbol Sala consecutiu, que es sumava als aconseguits en les últimes dues edicions a Esparreguera i a Granollers. A la victòria final cal afegir-hi el premi a l’equip menys golejat de tot el cap de setmana.

Els Castellers de Vilafranca feliciten als Margeners de Guissona per la gran feina feta en l’organització del Torneig.

Podeu trobar totes les fotografies del Torneig Intercasteller de Futbol Sala aquí.