El proper diumenge 18 de març es celebrarà la XIIIena Calçotada Verda organitzada pels Castellers de Vilafranca a Cal Figarot

 

 

Diumenge 18 de març tindrà lloc a la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, una nova edició de la ja tradicional Calçotada Verda, acte organitzat des de fa molts anys per la colla vilafranquina. Enguany la Calçotada Verda arriba ja a la seva tretzena edició.

La Calçotada començarà a partir de les 13h a Cal Figarot. El preu de la inscripció és de 15 euros pels socis dels Verds, 18 euros per als castellers que no són socis i 20 euros per al públic general.

Més de 3000 calçots, 250 carxofes, 200 botifarres, entre altres, serviran per amentizar l’acte social organitzat pels de la camisa verda. Les inscripcions ja estan obertes des d’ara i fins el proper 15 de març a la Cafeteria-Restaurant Cal Figarot.