Els Castellers de Vilafranca fan un donatiu de llibres per la a la biblioteca de la nova Masia del F.C. Barcelona

 

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca van fer el passat dilluns 27 de febrer un donatiu de material sobre els castells i la colla a la biblioteca de la nova Masia del Barça, el centre de formació Oriol Tort. El material està format per diversos llibres, DVDs, CDs i pòsters de la colla, i van ser entregats a Rubén Bonastre, coordinador pedagògic de la Masia, que va agrair tot el material i la bona predisposició de la colla de la camisa verda a seguir fent activitats conjuntes amb l’entitat blaugrana.

El donatiu d’aquest material és una continuació de les relaciones iniciades fa gairebé un any quan els joves residents de la Masia van venir a la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, per a realitzar un taller de castells juntament amb la canalla i altres castellers de la colla. Més tard, va ser la canalla dels vilafranquins els qui van tenir l’oportunitat de fer una visita guiada a la Masia original, just al costat del Camp Nou. A més, els Castellers de Vilafranca van participar el passat novembre a la inauguració de les noves instal·lacions de la Masia del Barça, el Centre de Formació Oriol Tort, situat a Sant Joan Despí, just al costat de la ciutat esportiva del club. Tant per part dels coordinadors de la Masia, com dels Castellers de Vilafranca, hi ha intencions de continuar col·laborant amb algunes activitats com fins ara.

Podeu veure les fotografies aquí.