El documental sobre els Castellers de Vilafranca “Verd sobre Blau, els castells des de dins” es tornarà a emetre a Televisió de Catalunya durant aquests primers mesos del 2012.

 dvd-castellers-verd-sobre-blau

Els responsables de progrmació de Televisió de Catalunya han decidit tornar a emetre els documental “Verd sobre Blau” pel canal 33 en dues noves ocasions. La primera d’aquestes serà el proper 22 d’abril en horari de tarda, i la segona al mes de juny, coincidint amb la temporada castellera. El treball ja es va emetre l’any passat en diverses ocasions en els diferents canals televisius de la Corporació.

“Verd sobre Blau” es va presentar al públic el passat 1 de maig i és un treball que segueix als Castellers de Vilafranca al llarg d’una temporada castellera i tracta sobre els aspectes més importants dels castells des d’una mirada vilafranquina: la canalla, la competició, la introducció de la dona als castells, Sant Fèlix, el Concurs… És un treball dels Castellers de Vilafranca amb la productora Magnètic Films, juntament amb la coproducció de Televisió de Catalunya. El director del documental va ser Pep Puig.