El passat divendres 17 de febrer van començar els assaigs de canalla i per a nous castellers dels Castellers de Vilafranca per la temporada 2012.

 

 

 

La temporada ja està en marxa. El nou equip tècnic dels Castellers de Vilafranca, amb el Cap de Colla Pere Almirall al capdavant i els nous responsables de la canalla de la colla, Raül Tudela i Francesc Benet, van començar els assaigs pels més menuts dels Verds el passat divendres 17 de febrer. Aquests assaigs, que també estan oberts als nous castellers, s’allargaran fins a mitjans de març, quan comencin els assaigs generals per tota la colla. Els assaigs tenen lloc a la seu social de la colla, Cal Figarot, de dos quarts de nou a dos quarts d’onze de la nit.

Pel que fa a la resta d’assaigs, aquests començaran d’aquí unes setmanes. El primer assaig de tronc, canalla i nous castellers està assenyalat pel dimecres 14 de març, de vuit a deu del vespre a Cal Figarot. Els assaigs generals per tota la colla i afeccionats començaran el divendres 16 de març a dos quarts de deu de la nit. Els assaigs especialitzats pel pilar, torre i castells nets començaran el dilluns 2 d’abril de vuit a dos quarts de deu del vespre, també a la seu social Cal Figarot. Gràcies als bons resultats de les passades temporades, enguany es tornarà a oferir l’assaig jove. Aquest s’iniciarà el divendres 11 de maig de dos quarts de nou a dos quarts de deu del vespre, just abans de l’assaig general dels divendres.