alt

La Motxilla Pedagògica dels Castellers de Vilafranca està a disposició de tots els centres educatius de primària i secundària i es pot sol·licitar al Centre de Recursos Pedagògics (CRP) de l’Alt Penedès


Els Castellers de Vilafranca han presentat una nova iniciativa educativa per fomentar el coneixement dels castells i dels Castellers de Vilafranca entre els nois i noies de Vilafranca i del Penedès. Es tracta de la Motxilla Pedagògica, una motxilla de color verd plena de recursos educatius de tota mena i per a totes les edats al servei del professorat de primària i de secundària que en vulgui fer ús i aprofundir sobre el què són els castells, el seu origen, les estructures castelleres, la música, la història de la colla i les diverses activitats castelleres que la colla ofereix a les escoles i instituts, entre d’altres.

Dins de la motxilla hi ha llibres de lectura de temàtica castellera i de coneixements sobre castells per a diferents edats, DVDs amb documentals, diades de castells i reportatges, CDs amb música de castells, fitxes pedagògiques, treballs i exercicis relacionats amb els castells per a totes les àrees del currículum, fotografies de castells, i fins i tot un faixa, una camisa i un mocador castellers. Tot aquest material es pot adaptar molt bé al treball a l’àula en cada cícle formatiu.

La Motxilla Pedagògica dels Castellers de Vilafranca està dispositada al Centre de Recursos Pedagògics (CRP) de l’Alt Penedès, a l’avinguda d’Europa, núm. 28, de Vilafranca del Penedès. Tots els centres educatius de primària i secundària que estiguin interessats en conèixer i fer servir la Motxilla Pedagògica dels verds durant unes setmanes a la seva escola o institut, només cal que es posin en contacte amb les responsables del CRP i fer la reserva de la motxilla castellera.

La Motxilla Pedagògica dels Castellers de Vilafranca ha estat possible gràcies a la feina de l’Anna Riba, cap de Canalla dels Castellers de Vilafranca, llicenciada en INEF i professora d’Educació Física.

Fotografies de la Motxilla Pedagògica dels Castellers de Vilafranca

Per a més informació sobre la motxilla castellera podeu contactar amb el CRP de l’Alt Penedès

Adreça
Avinguda d’Europa, 28

 08720 Vilafranca del Penedès

Telèfon
936 570 979

Fax
938 904 628

Contacte