electra 046 copy
Coincidint amb les rebaixes d’hivern la botiga oficial dels castellers l’Electra ofereix tots els productes dels verds a millors preus

Coincidint amb la campanya de rebaixes d’hivern i fins el dia 6 de març, la botiga oficial dels Castellers de Vilafranca, l’Electra, ofereix tots els productes de marxandatge dels verds entre un 10% i un 15% de descompte.
Tots els productes dels Castellers de Vilafranca es poden trobar a la botiga de roba l’Electra, situada al carrer dels Ferrers, 48, al centre de Vilafranca, oberta els matins i tardes de dilluns a dissabte en horari comercial.
Just abans de que comencin els assajos de la nova temporada és una bona ocasió per comprar a bon preu algun dels diversos models de polos, de samarretes dels castellers, del xandall, amb talles per home, dona, nens i nenes, i també mocadors castellers.