candidatura
Els Castellers de Vilafranca estan convocats avui en assemblea general extraordinària per elegir el cap de Colla, el president i els membres de la Junta Directiva pels propers quatre anys
Pere Almirall i Josep Cabré encapçalen la candidatura que es presenta avui davant dels socis i castellers de la colla

Avui divendres 10 de febrer a les 10 de la nit es celebrarà a la sala d’Actes de Cal Figarot l’assemblea general extraordinària per elegir el nou cap de Colla, el nou president i els membres de la Junta Directiva que han de liderar la colla els propers quatre anys.
La candidatura encapçalada per Pere Almirall i Josep Cabré presentarà avui a l’assemblea de la colla els membres de les respectives àrees i equips i exposaran els seus objectius i el pla de treball pels propers anys.
Un cop feta la presentació del programa es procedirà a la votació de la candidatura per part dels socis de la colla a fi de referendar públicament el suport al nou cap de Colla, president i membres de la Junta Directiva.
Un cop fetes les votacions i proclamats el nou cap de Colla i president hi haurà coca i cava per a tots els assistens per celebrar el començament d’una nova etapa per la colla.