efectivament 
El programa Efectivament d’Esport 3 va visitar dimecres Cal Figarot la seu social dels Castellers de Vilafranca i que acull la Penya Barcelonista de Vilafranca
 
El programa va realitzar nombroses connexions en directe a la sala d’actes de Cal Figarot durant el partit de tornada de les semifinals de la Copa entre el Barça i el València

 
El passat dimecres 8 de febrer, el programa Efectivament del canal Esport 3 dirigit i presentat pel popular Lluís Canut, va enviar enviar una unitat mòbil a Cal Figarot, seu dels Castellers de Vilafranca i punt de trobada de la Penya Barcelonista de Vilafranca.
 
Des de Cal Figarot es van fer nombroses connexions en directe per copsar l’ambient que es respirava durant la retransmissió del partit de semifinals de Copa entre el FC Barcelona i el València CF que es va disputar al Camp Nou i que va acabar amb 2 a 0 pels culers i que va significar la classificació del Barça a la final de la Copa per tercera vegada en els darrers quatre anys.
Durant les connexions en directe no només es va parlar del partit de futbol sinó que també es va parlar de castells, fent el seguiment de les fotografies de l’exposició de la sala d’actes, i de l’actualitat més recent vinculada a la colla, com és l’elecció del nou cap de Colla i president d’aquest divendres.
Per poder acollir el gran nombre de castellers i aficionats culers que van voler seguir el partit, a més a més dels televisors i projector de la sala del restaurant es va habilitar el projector i la pantalla gran de la sala d’Actes de Cal Figarot, des d’on finalment es van realitzar les connexions en directe.
 
Al llarg de les dues hores de programa Lluís Canut va donar pas en diverses ocasions al periodista ubicat a Cal Figarot perquè aquest pogués entrevistar als membres dels Castellers de Vilafranca i de la Penya Barcelonista per saber com estaven vivint el partit i conèixer les seves opinions de quin seria el resultat final.