La cap de Canalla dels Castellers de Vilafranca Anna Riba participarà en el debat organitzat pels Capgrossos

El dissabte 11 de febrer a les sis de la tarda, es celebrarà a la biblioteca del local dels Capgrossos de Mataró, al carrer d’Herrera, núm. 59, una taula rodona sobre la gestió de la canalla.
L’objectiu del debat és parlar de com es gestionen els equips de les principals colles castelleres, com es capta nova canalla, com funcionen els seus assajos, quina relació té la colla amb els pares, que és fa quan algun dels seus nens agafa por, i amb els nens que segueixen la colla però no volen pujar als castells, etc…
El debat serà moderat per Xavier Castellví, ex-cap de Colla dels Capgrossos de Mataró, i intervindrà, l’Anna Riba, cap de Canalla dels Castellers de Vilafranca en els darrers quatre anys; el Manel Urbano, actual cap de Colla de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i anteriorment cap de Canalla durant cinc anys i la nova responsable de l’equip de Canalla dels Minyons de Terrassa
La taula rodona és oberta a tothom i després de les exposicions es podrà preguntar als ponents.