assemblea

 Aquest dissabte 4 de febrer a la tarda els Castellers de Vilafranca celebren la seva assemblea general ordinària que posa punt i final al mandat de quatre anys de la Junta Directiva encapçalada per David Miret i Miquel Ferret 

Tot els Castellers de Vilafranca estan convocats a Cal Figarot aquest dissabte 4 de febrer a les 5 de la tarda per celebrar la seva assemblea anual de balanç de la temporada 2011, any en el que van aconseguir els seus millors registres. 

Les portes de la Nau, o de la sala d’Actes si les baixes temperatures així ho aconsellen, s’obriran a 2/4 de 5 de la tarda per començar a repartir la documentació que es repartirà a tots els assistents a l’assemblea: DVD amb les millor imatges de la temporada 2011; pòsters dels 9 gammes extres diferents de la temporada, del 3 de 9 amb folre de Mumbai, del primer 7 de 8 de la història fet per Fires, i del mural de la canalla de Lluís Masachs; full d’indicadors castellers i institucionals del 2011; llibret dels Estatuts dels Castellers de Vilafranca; CD “Força, equilibri, valor i… gralles!” dels Vernets; DVD “Verd sobre blau” de Pep Puig; llibre “La plaça més castellera” coordinat per Pep Ribes; i CD “Amunt Verds! Himne dels Castellers de Vilafranca” de Lluís Giménez i Ricard Rafecas.
Realitzada la salutació de benvinguda i la lectura de l’acta anterior a càrrec del secretari, cada vicepresident de les diferents àrees de la Junta -social, institutcional, econòmica, d’infraestrcures i patrimoni i de màrqueting i media- rendirant comptes a l’assemblea de l’activitat realitzada durant aquest 2011. També intervindran els responsables de l’equip de la Canalla i de l’equip Tècnic que oferiran el seu balanç. Finalment tan el president com el cap de Colla presentaran a l’assemblea general el seu informe del darrer any i també repassaran breument el que s’ha assolit durant els seus quatre anys de mandat.
En aquesta assemblea està previst que es voti la memòria d’activitats del 2011, la memòria econòmica del 2011 i també la quota mínima de soci dels Castellers de Vilafranca que està fixada des de l’any 2008 en 50 € i en 20 € pels menors de18 anys.
Un cop realitzat el torn obert de paraules es clourà l’assemblea i s’oferirà coca i cava per a tots els assistents.