Castellers de Vilafranca france3
Avui s’emet al programa de la televisió pública francesa “Faut pas rever” dedicat a Catalunya 
i amb els Castellers de Vilafranca com a protagonistes 

Avui divendres 27 de gener s’emet al canal de la televisió pública francesa France 3 el prestigiós programa de viatges Faut pas rever, en emissió des del 1990, i conduït actualment per la popular presentadora Tania Young. El capítol d’avui està dedicat a Catalunya i especialment als Castellers de Vilafranca.
Els realitzadors del programa Faut pas rever (expressió que es pot traduir per “no et facis il·lusions, sigues realista”) van ser a Vilafranca dels Penedès a finals del mes d’agost passat i van fer un exhaustiu seguiment als verds en els assajos de Cal Figarot, i les actuacions del Catllar, de la vigília de Festa Major i de la diada de Sant Fèlix.
Durant aquests dies van realitzar diverses entrevistes al cap de Colla, David Miret, així com també a diferents castellers de la colla, per conèixer de primera mà què són els castells, la realitat social d’una colla castellera i l’emoció i passió que es viu en una diada com la de Sant Fèlix. 
El programa s’emet a França un divendres de cada mes a dos quarts de nou de la nit en hora de màxima audiència.