Cafè del Nen (Bar del Coro)

Els Castellers de Vilafranca aixecaran un pilar de cinc en l’acte institucional de celebració del 150è aniversari de la Societat Coral el Penedès


La Societat Coral el Penedès “El Coro”, fundada el 1862, celebra el dijous 26 de gener el seu 150è aniversari. En motiu d’aquesta  efemèride s’han organitzat diversos actes durant tot l’any.
El primer d’aquests actes de celebració tindrà lloc el proper dissabte 28 de gener a les sis de la tarda i consistirà en un acte institucional a l’Ajuntament de Vilafranca, l’encesa d’una tronada, la inauguració de la placa commemorativa del 150è aniversari i l’actuació dels Castellers de Vilafranca que aixecaran un pilar de cinc.

Cal recordar que els Castellers de Vilafranca i la Societat Coral El Penedès han mantingut una estreta relació durant molt de temps, ja que durant més de trenta anys “El Coro” va cedir als verds la seva seu social com a punt de trobada, de reunió i d’assaig, quan encara no disposaven de Cal Figarot.
Els Castellers de Vilafranca ja van actuar l’any 1987 a la plaça de Sant Joan, coneguda com a plaça del Coro, en motiu del 125è aniversari de la societat coral i hi van descarregar el quatre de vuit, la torre de set, el cinc de set i el quatre de set amb l’agulla.