Els Castellers de Vilafranca també realitzen al llarg de l’any diverses demostracions castelleres per encàrrec d’empreses o d’institucions públiques. Aquestes demostracions són actuacions de petit format realitzades per un equip d’uns trenta castellers, tècnicament molt ben preparats, que realitzen les seves construccions de cinc i sis pisos d’açada sense pinya.
Aquestes demostracions són especialment indicades per esdeveniments d’empresa o de caràcter institucional en les quals no es disposa de massa temps i es vol sorprendre i impactar al públic assistent de forma ràpida i efectiva. Normalment aquestes demostracions tenen lloc en espais de fires, congressos i convencions però també es poden realitzar al a mateixa seu social de Cal Figarot.

codorniu_026


Principals clients

Col·legi Oficial de Metges

Turisme de Catalunya

Obra Social de Caixa Penedès

Nippon TV

Renault

Fira de Barcelona

Jardiland

Endesa

Robert Bosch

SOLFESA

Contacte: 679162465 – greentowers@castellersdevilafranca.cat