converses castelleres castellers de vilafranca

Aquest divendres s’estrena al Cinema Casal de Vilafranca el documental “Converses castelleres” del realitzador vilafranquí Pep Puig

El proper divendres 20 de gener a les vuit del vespre, a la Sala 2 del Cinema Casal de Vilafranca, es presenta el documental Conversescastelleres del realitzador vilafranquí Pep Puig, produït pels Castellers de Vilafranca i Magnètic Films amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca. L’acte de presentació compta amb la col·laboració de Cine Club Vilafranca.

El documental s’ha realitzat a partir de més de quaranta hores de conversa amb una seixantena de membres dels Castellers de Vilafranca realitzades en motiu de la pel·lícula Verd sobre blau, els castells des de dins, també de Pep Puig, i que es va estrenar el passat 1 de maig a Vilafranca i que s’ha emès per TVC, TVE-Catalunya i Penedès TV.

Amb aquest recull d’entrevistes es vol donar més amplitud a les opinions i pensaments de la gent de la colla, a la seva manera de veure i sentir els castells. A la presentació es projectarà un resum d’una hora del recull de 6 hores que s’ha editat en 2 DVDs que constitueixen un material d’arxiu i consulta de gran interès per a tots els castellers i aficionats als castells.

L’accés a la presentació del documental és gratuït. Després de la projecció es podrà comprar el doble DVD de Converses castelleres al preu de 12 € (10 € pels socis dels Castellers de Vilafranca) i es farà una degustació gratuïta de cava Castellers de Vilafranca per celebrar l’esdeveniment.

Filmació: Pep Puig
Entrevistes: Jordi Romeu
Edició: Adrià Carrillo, Pep Puig
Catalunya, 2012. 65 minuts
Projecció en format digital
Producció: Castellers de Vilafranca i Magnètic Films