regala cv
La roba de carrer dels verds o el carnet de soci són el regal ideal pels aficionats als castells.


La festa dels Reis és una bona ocasió per acostar-se a la botiga de roba l’Electra, la botiga oficial dels Castellers de Vilafranca, situada al carrer dels Ferrers, 48, al centre de la vila, i veure quin model de polo i samarreta dels Castellers ens agrada més per comprar i regalar.
La botiga l’Electra obre els matins i tardes en horari comercial i hi trobareu tots els models dels Castellers de Vilafranca dissenyats per la marca esportiva Kukri: samarretes i polos verds, blancs, a quadres, a ratlles, amb totes les talles per home, per dona i per nens i nenes. També podeu trobar el polo negre commemoratiu dels 8 concursos guanyats pels verds, d’edició limitada, i la suadora Castellers & Catalunya.
A l’Electra també trobareu les samarretes de Kukuxumusu en totes les talles i nombrosos colors disponibles, així com també el mocador casteller de la colla.
Una altra opció de regal és la del carnet de soci dels Castellers de Vilafranca. Així la persona que rep el regal passa a formar part d’una de les entitats més emblemàtiques del país i gaudir de nombrosos avantatges. Es pot demanar el carnet de soci a la pàgina web www.castellersdevilafranca.cat
No espereu més i per Reis regaleu Castellers de Vilafranca als vostres familiars i amics.
botiga-cartellera