becky japan actress doing human towers
Sekai no hate made Itteq! un dels programes de més audiència del Japó visita Vilafranca del Penedès
per gravar una demostració castellera dels verds

Aquest dimecres 4 de gener un dels programes de més audiència del Japó Sekai no hate made Itteq! (Som-hi! Enfrontem-nos al món!), del canal privat Nippon TV – Channel 4 -, ha visitat Vilafranca del Penedès per gravar un programa especial dedicat al nou any que porta per títol: 2012 Lucky Tour (en català: “2012 Tour de la bona sort”).
La fórmula del programa és entretenir al públic a través de les aventures i experiències curioses que viuen en primera persona personatges coneguts del Japó. Aquests reportes improvisats viatgen a tots els racons del món a la recerca de vivències úniques. El programa especial d’any nou, està dedicat a festes i esdeveniments especials d’Europa, per això han convidat a una de les actrius i cantants més populars del país la Becky (http://www.becky.ne.jp/) primer a Anglaterra i després a Catalunya per conèixer de primera mà la tradició dels castells.
Una representació dels Castellers de Vilafranca ha participat en la gravació del programa de televisió aquest matí davant del monument als Castellers a la plaça de Jaume I al centre històric de Vilafranca. Durant el rodatges els verds han realitzat diversos 4 de 6 amb l’agulla nets i han acabat la demostració amb un pilar de 3 amb la Becky d’enxaneta, que ha explicat davant les càmeres, i sota l’atenta mirada del cap de Colla dels verds David Miret, la impressió i l’emoció viscuda en la seva primera experiència com a castellera.
Aquest programa especial per celebrar el nou any de Sekai no hate made Itteq! s’emetrà el proper diumenge 22 de gener en horari de màxima audiència, de les 20 h a les 21 h. La mitjana d’espectadors del programa, que s’emet des del 2007, és de 20 milions d’espectadors, amb una quota de pantalla al Japó del 20%.
Vegeu-ne aquí les fotografies: