Inaugurada l’exposició permanent de la història dels Castellers de Vilafranca

2011-12-20T19:31:58+01:0020 Desembre 2011|Notícies castelleres|0 Comments
expo
Els Castellers de Vilafranca van inaugurar el passat dissabte l’exposició permanent de la història de la colla a la sala d’actes de Cal Figarot


El passat dissabte 17 de desembre a les 6 de la tarda els Castellers de Vilafranca van celebrar la inauguració de l’exposició permanent de la sala d’Actes de Cal Figarot, situada a la planta baixa de la seva seu social.
L’exposició es composa d’uns plafons de gran format situats a les parets de la sala, on s’hi recullen els moments més destacats de la història: les primeres actuacions i assajos, els castells realitzats en cada època, els caps de Colla i presidents de l’entitat, les seus socials de la colla, els concursos de castells guanyats, les actuacions als països catalans, els viatges a l’estranger, i altres fites singulars que s’han produït al llarg dels més de 63 anys d’història de la colla.
A través d’un gran nombre de fotografies i d’una línia del temps amb diversos ideogrames explicatius, els visitants de Cal Figarot poden conèixer l’evolució de la colla i els progressos castellers i el creixement institucional realitzat en cada època històrica.
L’exposició permanent de la sala d’Actes passa a ser un complement ideal per les visites i pels tallers de castells que organitza  la colla tan per les escoles, els instituts, les universitats, equips esportius, empreses i col·lectius de tot tipus.
Aquest passeig per la història de la colla ha estat un projecte coordinat per Francesc Bou, vicepresident de l’àrea de Màrqueting i Media i ha comptat amb l’estreta col·laboració de les empreses vilafranquines Feedback MP i Pellisa Ràfols, en el seu disseny i producció respectivament.
L’acte d’inauguració va comptar amb la presència del regidro de Cultura, Sr. Raimon Gusi, dels caps de Colla, presidents i membres de la junta de diverses èpoques i de nombrosos castellers i aficionats.
En acabar els parlaments i agraïments de rigor, que van donar per inaugurada l’exposició permanent, es va servir un refrigeri i una copa de cava per tots els assistents.
Podeu veure i descarregar les fotos de la inauguració en aquest enllaç:

Deixa un comentari