marató donació de sang
Aquest diumenge els Castellers de Vilafranca participaran amb el programa de La Marató de TV3 que aquest any es dedica a la regeneració i transplantament d’òrgans i teixits.
Els Castellers faran una aportació d’un euro a benefici de La Marató per cada persona que diumenge doni sang a Cal Figarot.


El proper diumenge 18 de desembre, a les 11 h del matí, el programa de La Marató de TV3 farà dues connexions en directe a Cal Figarot, la seu social dels Castellers de Vilafranca.
En aquestes connexions TV3 es farà ressò de la jornada de recollida de sang que organitza el Banc de Sang i Teixits a la nau de Cal Figarot durant tot el diumenge i retransmetrà en directe el pilar de 5 que els verds aixecaran com a mostra de suport a les donacions i a l’edició d’aquest any de La Marató de TV3.
L’horari de recollida de sang serà de 10 h a 14 h i de 17 h a 21 h a la nau de Cal Figarot i també es podrà fer aportacions econòmiques per La Marató mitjançant les urnes de recollida de diners que situaran els responsables del programa a la seu dels castellers durant tot el dia.
Els Castellers de Vilafranca fan una crida a tots els vilafranquins i penedesencs que s’acostin aquest diumenge a Cal Figarot a donar sang i a fer donatius per La Marató. Per cada persona que doni sang aquest diumenge a Vilafranca, els castellers donaran un euro a benefici de La Marató de TV3 i de la seva campanya a favor de la regeneració i transplantaments d’òrgans i teixits.