loteria_reis_2012

Per segon any els Castellers han comprat un número sencer de la Loteria de Reis que es vendrà integrament a Vilafranca.


El número escollit aquest any pels Castellers de Vilafranca és el  86029 de clares connotacions castelleres ja que els dos últims números fan referència a la torre de 9 amb folre carregada per segona vegada a la història en la darrera diada de Tots Sants.
Precisament la fotografia escollida per il·lustrar les butlletes d’aquest número de la Loteria de Reis del 2012 és la torre de 9 amb folre, el castell més difícil fet mai a la història dels castells. L’autor de la foto és del casteller Antoni Solé.
Tothom que desitgi comprar butlletes d’aquest número ho podrà fer a la cafeteria-restaurant de Cal Figarot, als comerços habituals del centre i mitjançant membres de la colla.
El sorteig de la rifa de Reis es celebrarà com és tradició el proper 6 de gener .