beques_canalla_2011

El dilluns 7 de novembre a les 7 de la tarda es va celebrar l’acte de lliurament de la Beca d’Estudis per a la canalla dels Castellers de Vilafranca. L’acte es va celebrar a la sala Noble de Cal Figarot i va comptar amb la presència dels nens i nenes de la canalla de la colla, dels seus pares i mares i dels membres de l’equip de Canalla i de la Junta Directiva.

La Junta dels Castellers de Vilafranca va convocar un any més, i ja en van quatre, la Beca d’Estudis per a la canalla de la colla. Aquesta beca té com a objectiu donar un ajut econòmic per afrontar l’inici del curs escolar a tots aquells nens i nenes que gràcies al seu esforç, treball i dedicació, ajuden a fer més gran la colla de la camisa verda.

 Cal recordar que aquesta beca va ser creada amb la intenció d’adaptar-se a una nova situació sorgida arrel de les ajudes que l’Ajuntament de Vilafranca i altres institucions ofereixen a totes les famílies amb nens i nenes escolaritzats en centres educatius de la vila, i als diferents programes que algunes escoles apliquen a l’hora de reutilitzar els llibres.

 La Beca d’Estudis per a la canalla dels Castellers de Vilafranca vol premiar a tots els nens i nens que assaig rere assaig i actuació rere actuació fan que els Verds puguin seguir creixent. La colla brinda la possibilitat d’obtenir aquesta beca no només a la canalla que participa als castells de nou, sinó també a tota aquella canalla que amb el seu esforç col·labora a tirar endavant els Castellers de Vilafranca. La beca té una dotació econòmica diferent en funció del curs en el que l’alumne està matriculat:

Els alumnes d’etapa infantil van rebre rebre un obsequi format per material escolar i pedagògic, d’un valor aproximats d’uns 40 €.

– Els alumnes matriculats a l’etapa de primària van rebre un xec d’un valor de 125 €.

– Els alumnes matriculats a l’etapa de secundària van rebre un xec d’un valor de 250 €.

Després de la felicitació i agraïment personalitzat del cap de Colla, David Miret, a cada un dels nens i nenes i el lliurament d’un diploma, es va fer una foto de grup de tots els membres de la canalla de la colla premiats aquest any.

L’acte es va acabar amb un berenar per a tots els assistents.

FOTOS BECA D’ESTUDIS CANALLA