canalla 2011

El proper dilluns 7 de novembre a les 19h es farà entrega de la Beca d’Estudis per a la canalla dels Castellers de Vilafranca. L’acte tindrà lloc a la Sala Noble de la seu social dels vilafranquins, Cal Figarot.

La Junta dels Castellers de Vilafranca ha convocat per quart any consecutiu la Beca d’Estudis per a la canalla de la colla, que té com a objectiu donar un ajut econòmic per afrontar l’inici del curs escolar a tots aquells nens i nenes que gràcies al seu esforç, treball i dedicació, ajuden a fer més gran la colla de la camisa verda.

És important recordar que aquesta beca va ser creada amb la intenció d’adaptar-se a una nova situació sorgida arrel de les ajudes que l’Ajuntament de Vilafranca i altres institucions ofereixen a totes les famílies amb nens i nenes escolaritzats en centres educatius de la vila, i als diferents programes que algunes escoles apliquen a l’hora de reutilitzar els llibres.

La Beca d’Estudis per a la canalla dels Castellers de Vilafranca vol premiar a tots els nens i nens que assaig rere assaig i actuació rere actuació fan que els Verds puguin seguir creixent. La colla brinda la possibilitat d’obtenir aquesta beca no només a la canalla que participa als castells de nou, sinó també a tota aquella canalla que amb el seu esforç col·labora a tirar endavant els Castellers de Vilafranca. La beca té una dotació econòmica diferent en funció del curs en el que l’alumne està matriculat:

– Els alumnes d’etapa infantil rebran un obsequi format per material escolar i pedagògic, d’un valor aproximats d’uns 40€.

– Els alumnes matriculats a l’etapa de primària rebran un xec bancari d’un valor de 125€.

– Els alumnes matriculats a l’etapa de secundària rebran un xec bancari d’un valor de 250€.

L’acte de lliurement de la Beca d’Estudis serà el proper dilluns 7 de nombre a les 19h a la Sala Noble de Cal Figarot.