santboinana + castellers de vilafranca tots sants 2011

Després de la fantàstica col·laboració dels jugadors, entrenadors, directius i aficionats de la UE Santboiana al peu dels nostres castells de la diada de Tots Sants, els nostres amics ens conviden a anar al seu camp aquest diumenge per veure el partit de primera divisió de rugbi que disputaran contra l’Alcobendas de Madrid.

Els hem de correspondre com es mereixen i anar els màxims de nosaltres vestits de verd, amb domassos de la colla, bufandes i senyeres per fer sentir el nostre suport cap a la Santboiana i també oferir un pilar de salutació a tot el públic.
Els busos de la colla sortiran de davant de Cal Figarot a les 11.30 h i tornaran després del partit. 
Som-hi tots a omplir de verd la grada del Baldiri Aleu!
Força, equilibri, valor i… ferro!