samarretes tots sants 2011 castellers de vilafranca
Els Castellers de Vilafranca han presentant aquesta setmana la samarreta commemorativa de la 25a diada de Tots Sants.


Per tal de celebrar els 25 anys de la diada de Tots Sants i per tal d’engrescar al màxim nombre de castellers i aficionats de la colla a venir als últims assajos de la temporada i a la diada del dia 1 de novembre, els Castellers de Vilafranca han decidit crear una samarreta commemorativa per regalar a tota la gent que vulgui formar part del peu del 3 de 10 amb folre i manilles i de la torre de 9 amb folre que intentaran els verds a la plaça de la Vila el proper dimarts a partir de les 12 del migdia.
La samarreta és de color negre i en la part de davant porta gravat al pit l’escut de la colla, les vuit estrelles que celebren els 8 concursos guanyats i la frase “Tots Sants 25è aniversari”. La part del darrera és més vistosa ja que a més de portar el logotip de la colla i el lema “Pensa diferent” hi ha dibuixada un llangardaix verd, al·legòrica del renom en que són coneguts els verds entre les colles castelleres i a la sargantana verda que hi ha esculpida en una escultura de ceràmica al jardí de Cal Figarot desde sempre. El disseny de la samarreta ha estat realitzat pel casteller Francesc Bou.
La samarreta negra del llangardaix està disponible en diverses talles i es repartirà després dels assajos especials de Tots Sants d’aquesta setmana. També s’oferirà als membres de la UE Santboiana, del Club de Rem Badalona, de l’AE Moja i d’altres entitats culturals i esportives que donaran suport als Castellers de Vilafranca a la diada de Tots Sants.