nous castellers final any 2011

Els Castellers de Vilafranca van celebrar el passat divendres 21 d’octubre un acte de benvinguda als seus nous castellers.


El passat divendres 21 d’octubre es va celebrar a la sala Noble de Cal Figarot l’acte de benvinguda als castellers, grans i petits, que s’han incorporat a la colla en el darrer mig any, que són prop de 30 persones.
El cap de Colla, David Miret, i el president, Miquel Ferret, acompanyats de diversos membres de la Junta Directiva van donar la benvinguda oficialment als nous membres i els van fer una breu introducció a la història de la colla, als seus valors, als seus caps de Colla i presidents, als principals èxits castellers, a la seu social de Cal Figarot, a la seva projecció internacional i també a la seva organització interna a nivell tècnic i a nivell directiu.
A continuació, el cap de Colla va fer l’entrega simbòlica de la camisa verda als nous castellers i els va desitjar que por molts anys la puguin lluir a plaça i puguin compartir grans diades i grans moments amb la colla. En acabar és va fer la foto de grup i es van repartir pòsters i la revista de la colla als nous membres.