ts11_noti

 

A pocs dies de la diada de Tots Sants 2011 els Castellers de Vilafranca presenten la campanya Pensa diferent.


Els Castellers de Vilafranca han inicviat una nova campanya per engrescar a tots els seus castellers, aficionats i simpatitizants de cara a la diada de Tots Sants i dels assajos especials que s’han programat per preparar els grans castells que volen portar a plaça el proper 1 de novembre.
La campanya és una adaptació castellera de la campanya “Think different” que va realitzar la companyia de noves tecnologies Apple el 1997. Aquesta empresa americana, creada entre altres per Steve Jobs, va llançar aquesta impactant campanya en la que alabava la importància de pensar diferent per avançar en diversos camps: en el de la política, l’economia, la ciència, la indústria, la pintura, la música, el cinema… Els Verds han utilitzat aquest missatge per destacar que per assolir noves fites castelleres, per fer més gran la colla, per obrir-se a la societat i al món, és important tenir una nova mirada, trencar dogmes i, en definitiva, pensar diferent.
A més a mes de l’adaptació d’aquest popular anunci, que s’emet a través de la seva pàgina web i a les televisions locals i comarcals, l’última campanya de la temporada també incorpora altres elements com són una sèrie de sis cartells diferents amb fotografies de color blanc i negre amb detalls del peu dels grans castells que realitza la colla. Amb aquests pòsters es vol donar valor i homenatjar la feina tan soferta que fan els castellers del peu i que gairebé mai no surten en les fotos i reportatges sobre castells. Sense ells cap dels castells de gamma extra que es plantegen per diades com la de Tots Sants seria possible.
Per aquesta diada de Tots Sants també s’han dissenyat unes pancartes grans que s’ubicaran en llocs estratègics de la vila i que faran una crida a tots els vilafranquins i penedesencs perquè vinguin als assajos especials i a la plaça de la vila i que participin activament fent pinya. A tots ells se’ls oferirà la samarreta commemorativa del 25è aniversari de la diada de Tots Sants que és de color negre i té com a principal element el dibuix d’un llangardaix verd a la part del darrera, en al·lusió al nom en que són coneguts els Castellers de Vilafranca i al llangardaix de ceràmica que hi ha al jardí de Cal Figarot des de sempre.
Per últim, a través dels canals de Facebook i Twitter de la colla s’aniran publicant cada dia diverses imatges originals relacionades amb la colla que ajudaran a anunciar les diverses activitats programades i els dies que queden fins a la diada de l’1 de novembre que comptarà amb la presència dels Capgrossos de Mataró, Castellers de Sants i Xiquets de Tarragona.
La campanya publicitària d’aquest Tot Sants 2011, l’última gran diada dels Verds amb el David Miret com a cap de Colla, ha estat proposada i realitzada pels membres de la colla Raimon Romeu i Francesc Bou.