Aquest 2011 la diada castellera de Tots Sants, la festa dels Castellers de Vilafranca, compleix el 25è aniversari. Els verds ja realitzaven diades de la colla desde molt abans però en dates diferents segons els compromisos de cada temporada. No va ser fins el 1987 que es va establir de forma estable i continuada el dia 1 de novembre com a diada de la colla.
tots_sants_158

Amb el temps, aquesta decisió s’ha demostrat ser un encert, ja que la diada de Tots Sants arriba a la seva 25a edició havent-se convertit en la tercera diada del calendari que més castells de gamma extra ha vist (34 castells), només superada per la diada de Sant Fèlix (86 castells) i pel Concurs (40 castells). Després venen diades amb més anys de celebració com són Santa Úrsula (29 castells) i la diada dels Minyons (22 castells) o la Mercè (20 castells).
La diada de Tots Sants ha sigut escenari d’algunes de les gestes més grans dels Castellers de Vilafranca però també ha estat el context on moltes altres colles han brillat amb llum pròpia com són els Capgrossos de Mataró, els Castellers de Sants, els Castellers de Lleida, els Al·lots de Llevant, els Sagals d’Osona, els Castellers d’Esparreguera, la Colla Jove dels Castellers de Sitges, els Xiquets de Tarragona, els Bordegassos de Vilanova, els Tirallongues de Manresa, els Xiquets del Serrallo, els Castellers de Sabadell, els Xiquets de la Vila d’Alcover, els Castellers de Cornellà, els Vailets de Gelida, els Xiquets de Reus, els Castellers de Terrassa, els Castellers de Castelldefels, els Minyons de Terrassa i els Castellers de Santa Coloma. Totes aquestes vint colles han contribuït a fer de la diada de l’1 de novembre una de les principals diades del calendari.

En una diada de Tots Sants es va descarregar per primera vegada al sXX un 3 de 9 i un 4 de 9 amb folre per una mateixa colla (1990), carregar per primera vegada el 4 de 9 amb folre i l’agulla (1995), descarregar per primera vegada el 4 de 9 amb folre i l’agulla (1996), carregar la torre de 8 per primera vegada (1999), descarregar la primera torre de 8 (2010) i descarregar 4 gammes extres en una mateixa diada (2006 i 2010) entre moltes altres innovacions i estrenes castelleres realitzades pels Castellers de Vilafranca i altres colles que han sigut protagonistes de la didada de Tots Sants.