Els Castellers de Vilafranca volen portar un any més a Montserrat el 3 de 9 amb folre i acompanyar-lo del 5 de 8 i de la torre de 8 amb folre

IMG_4795

Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest diumenge a les 12.30 h a la plaça de la Creu del Monestir de Montserrat en motiu de la tradicional Romeria a Montserrat de Vilafranca que aquest any celebra la seva 85è edició.

La intenció del cap de Colla dels Verds, David Miret, és poder descarregar un any més, en aquest marc tan especial, el 3 de 9 amb folre -seria el tercer any consecutiu- i acompanyar aquest castell del 5 de 8, de la torre de 8 folrada i d’un pilar superior al de 5. Tot dependrà però de com evolucioni l’assaig previ de divendres i del nombre de castellers que es desplacin a Montserrat.

Aquesta serà la penúltima actuació dels de Cal Figarot abans de la diada de Tots Sants -l’última serà dissabte que ve a la tarda a Sitges- i els ha de permetre posar apunts els propers reptes castellers que passen pel 5 de 9 amb folre, el 3 de 10 amb folre i manilles i la torre de 9 amb folre.

Els autocars de la colla cap a Montserrat sortiran el diumenge 16 a les 9 del matí de davant de Cal Figarot i tornaran a Vilafranca un cop finalitzada l’actuació. Si hi ha places lliures, els socis i aficionats castellers podran acompanyar als Verds en aquesta sortida.