sant_miquel_025

quest dijous 29 de setembre es celebra Sant Miquel, patró dels Castellers de Vilafranca

El proper dijous 29 de setembre, diada de Sant Miquel, els Castellers de Vilafranca han organitzat dos actes per celebrar-ho amb els membres de la colla i tots els amics i aficionats castellers que ho desitgin.
Com ja és tradicional, a les vuit del vespre els Verds aniran a la basílica de Santa Maria on s’oficiarà una missa en honor a Sant Miquel i on aixecaran un pilar de 5 davant de l’altar, faran l’ofrena i repartiran l’estampa commemorativa de la celebració d’aquest any.
A continuació, a les nou de la nit, els castellers es dirigiran a la sala Noble de Cal Figarot, la seva seu social, on tindrà lloc un acte de reconeixement als presidents que ha tingut la colla al llarg de la seva història: Josep Just, Josep Mestres, Pere Regull i Josep Cabré.
La figura del president dels Castellers de Vilafranca és més moderna que la del cap de Colla i es va crear oficialment a principis dels anys 70, amb la creació del Patronat de la Colla i la redacció dels seus estatuts, per cuidar-se dels aspectes socials, institucionals i patrimonials de l’entitat.
En acabar hi haurà un refrigeri per tots els assistents.