celebracio 3d9fa La Mercè 2011

Els Castellers de Vilafranca han descarregat aquest diumenge 25 de setembre el primer 3d9fa de la temporada, el tercer descarregat a la història, a la plaça de Sant Jaume a Barcelona. A més, han completat la millor actuació feta mai a la ciutat comtal per les festes de la Mercè.

Aquest diumenge 25 de setembre els Castellers de Vilafranca han actuat a Barcelona per la diada castellera de colles convidades de les festes de la Mercè. Els penedesencs han compartit plaça amb una de les colles locals, els Castellers de Barcelona, i amb els Minyons de Terrassa. A la primera ronda els Verds han descarregat el 4d9f, com ja va succeir la setmana passada a Tarragona, amb canvis als pisos de quints i sisens de cara a un possible 4d9 en el que resta de temporada. A la segona ronda ha arribat el moment del gran objectiu de la jornada castellera pels vilafranquins. Després d’un intent desmuntat, han descarregat el 3d9fa, el tercer de la història i el primer fora de Vilafranca. A més, ha significat el primer 3d9fa de la temporada. A la tercera ronda, i mantenint la bona dinàmica de l’actuació, els de la camisa verda han descarregat la td9fm, després de desmuntar-ne un primer peu. Per posar el punt i final a la gran actuació a la plaça de Sant Jaume, els penedesencs han descarregat el pd8fm, completant així la millor actuació feta mai a Barcelona per les festes de la Mercè, amb tres castells de gamma extra descarregats.

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca és dissabte 1 d’octubre a Reus a la Diada castellera del Mercadal. Els Verds compartiran plaça amb la colla local, els Xiquets de Reus, i amb tres de les principals colles del país, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Minyons de Terrassa i la Colla Joves Xiquets de Valls. L’actuació serà a dos quarts de sis a la Plaça Mercadal.

Aquí podeu veure totes les fotos i vídeos relacionats amb l’actuació d’avui: