Ja es pot comprar el número de la rifa de Nadal 2011 dels Castellers de Vilafranca que s’ha distribuit en nombrosos establiments comercials de Vilafranca


La colla ha optat un any més per oferir un sol número per butlleta. El número de loteria escollit aquest any és el 02818 de clares connotacions castelleres, en referència a la torre de vuit i al pilar de vuit amb folre i manilles que els Castellers de Vilafranca van descarregar en la memorable actuació de la diada de Tots Sants del 2010 i que van repetir de forma espectacular en la diada de Sant Ramon d’aquest any.
La butlleta de la rifa de Nadal 2011 incorpora les fotos realitzades per Fèlix Miró d’aquesta magnífica torre i del fantàstic espadat descarregats a la diada de Tots Sants de l’any passat.
D’aquesta manera es vol homenatjar a tots els castellers, socis i aficionats que han contribuït a assolir una de les fites castelleres més extraordinàries de tots els temps. A banda del número i la foto, en la butlleta  també hi figura l’escut de la colla.
Tothom que vulgui comprar loteria dels Castellers de Vilafranca ho pot fer en diversos establiments comercials de Vilafranca, a la seu social de Cal Figarot, o bé adreçant-se directament als membres de la colla.
Els Castellers de Vilafranca confien en que un any més es venguin totes les participacions del seu número, que es reparteixi bé entre els vilafranquins i penedesencs i, com no, que el 02818 sigui un dels números agraciats a la rifa de Nadal del 2011.
Us adjuntem la imatge de la butlleta.

Verds_Loteria_2011