Els Castellers de Vilafranca adapten els horaris d’assaig de Cal Figarot a l’inici del curs escolar.
assaig

Com va sent habitual en les darreres temporades els Castellers de Vilafranca han modificat els horaris d’assaig dels últims mesos de la temporada i els avancen per fer-los més compatibles amb els horaris dels nens i nenes que han d’anar a l’escola.
Així, els assajos dels dilluns són a les 20.30 h, els de dimecres a les 20.00 h i els de divendres a les 21.30 h.
Avançant els horaris dels assajos castellers de Cal Figarot, s’aconsegueix que la canalla pugui acabar abans les proves, arribar a casa més d’hora per descansar i estar a punt per anar a escola l’endemà.
Els assajos d’aquesta setmana estan encarats a la diada que es celebrarà el proper diumenge 18 de setembre a Tarragona, a les 12 del migdia a la plaça de la Font, i que comptarà amb la participació de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.