El proper dissabte 17 de setembre, els Castellers de Vilafranca -amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca- organitzen la dotzena edició de la tradicional PEDALADA VERDA. Com ja és habitual, aquesta iniciativa castellera, esportiva i sostenible s’emmarca dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2011 amb el lema “Estalvia Combustible, Regala Aire Net”.

pedalada verda

La sortida serà a la rambla de Sant Francesc a dos quarts de 5 de la tarda i la comitiva ciclista recorrerà diversos carrers de la vila, passant per tots els barris, fins arribar altra vegada a la rambla de Sant Francesc. Una vegada finalitzada la pedalada, hi haurà xocolatada per a tothom.

En aquesta nova edició de la Pedalada Verda, tots els participants que vinguin vestits amb una samarreta o un altre motiu de color verd, entraran en el sorteig d’una bicicleta i de diversos regals.

Els Castellers de Vilafranca agraeixen als seus col·laboradors el suport que els ha ofert, sense el qual aquesta passejada popular amb bicicleta no seria possible: Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Caixa Penedès, Construccions F. Munné, Esports Prieto, l’Electra i PDMGifts.