Els Castellers de Vilafranca viatjaran a Menorca del proper dia 7 i fins l’11 de setembre. Tenen previstes actuacions a Es Mercadal, Maó i Ciutadella.

 

 

 

Després d’uns dies de descans una vegada acabada la Festa Major, i abans de posar-se altre vegada a la feina, els Castellers de Vilafranca visitaran l’illa de Menorca convidats a participar a les festes de Maó. Els de la camisa verda viatjaran amb vaixell aquest dimecres 7 de setembre a la nit i tornaran el proper diumenge 11.

 

L’expedició, que està formada per gairebé 180 castellers i acompanyants, s’allotjarà als apartaments Sol Parc, des d’on es faran tots els desplaçaments a les actuacions. Dijous 8 està prevista la primera de les actuacions del viatge a Es Mercadal a les 20h. L’endemà dia 9 s’actuarà a les festes de Gràcia de Maó. Abans, però, es realitzarà una cercavila juntament amb els gegants de la ciutat. I dissabte 10 tindrà lloc l’última de les actuacions, en aquest cas a la plaça de la Catedral de Ciutadella.

 

Tot just arribats de Menorca, els Castellers de Vilafranca retornaran a la normalitat el proper dilluns 12 de setembre, quan reprendran els assaigs de la colla per preparar l’últim tram de la temporada, que s’obrirà el proper diumenge 18 a l’actuació del primer diumenge de festes de Santa Tecla a Tarragona.