menorca

Els Castellers de Vilafranca tenen programat un nou viatge per aquest estiu. Després del viatge previst a la Índia al mes d’agost, i una vegada passada la Festa Major de Vilafranca, els Verds aniran a Menorca per participar a les Festes de Gràcia a Maó.

Els Castellers viatjaran a Menorca del 7 a l’11 de setembre, l’expedició verda estarà formada per uns 180 castellers que marxaran el dia 7 de setembre a la nit amb Vaixell, direcció a Menorca. El 8 tenen prevista una actuació a Es Mercadal, la tercera ciutat més important de la illa. El dia 9 actuaran a les Festes de Gràcia de Maó i el dia 10 està programada una actuació a Ciutadella. La base de l’expedició estarà instal·lada als Apartaments Sol Parc, des d’on la colla es dirigirà cap a totes les actuacions. El viatge de tornada, també amb vaixell, es realitzarà el dia 11.

El proper dilluns 5 a les 9 del vespre hi haurà una reunió informativa perquè tots els castellers que formen part de l’expedició coneixin els detalls del programa, aquí hi ha un avançament amb les actuacions previstes:

 

Dijous 8 de setembre – Es Mercadal

 

20.00 h Es Mercadal
22.00 h Hotel Son Parc (municipi d’Es Mercadal) 
Divendres 9 de setembre – Maó
18.00 h Recepció a Alcaldia
18.30 h Actuació davant de l’Ajuntament.
19.00 h Cercavila amb els Gegants de Maó fins Es Port.
19.45 h Actuació castellera a Es Port (després de la ballada dels gegants)
Dissabte 10 de setembre – Ciutadella
20.00 h Actuació a la plaça de la Catedral.