td9fm-arboc

Els Castellers de Vilafranca han descarregat la td9fm aquest diumenge a l’Arboç. Els de la camisa verda han doblat actuació aquest cap de setmana, just abans de l’inici de la Més Típica.

Els vilafranquins van actuar dissabte 27 d’agost a la tarda a El Catllar, juntament amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Els Verds van encetar l’actuació amb el 3d9f i a la segona ronda van descarregar el 4d9f. A la tercera van completar el 4d8a i a l’hora dels pilars, van descarregar el de 7 folrat.

Aquest diumenge 28 ha estat el torn de l’Arboç, juntament amb la Colla Joves Xiquets de Valls, els Minyons de l’Arboç i la Colla Vells dels Xiquets de Valls. Després de no haver actuat l’any passat a la plaça del Baix Penedès, enguany els Verds hi han deixat el nivell molt alt. Ja pensant en l’actuació del proper dimarts a Sant Fèlix, els vilafranquins han obert la jornada amb el 4d9f. A la segona ronda han descarregat el gamma extra del cap de setmana: la td9fm, la quarta descarregada pels de la camisa verda aquesta temporada. A la tercera han descarregat un esplèndid 3d9f i a l’hora dels pilars han completat el de 7 folrat.

Després d’aquestes dues actuacions, els Castellers de Vilafranca entren de ple a la Festa Major. Dilluns 29 actuaran a la Diada de Vigília, dimarts a Sant Fèlix i dimecres a la diada de Sant Ramon. Els vilafranquins tenen a punt una agenda d’objectius màxims.

 


L’Arboç
28/08/2011


El Catllar
27/08/2011