Els Castellers de Vilafranca celebren el 26è aniversari de la seva seu social, Cal Figarot, amb la td9fm descarregada i el pd8fm carregat

td9fm cal figarot

 

Els Verds van celebrar amb les seves millors gales l’aniversari de Cal Figarot. La tarda va començar amb una petita cercavila pel centre de Vilafranca, on hi van participar el Drac de la vila, l’Àliga, els pastorets, els bastoners, el Falcons i els Castellers. Una vegada finalitzada la cercavila es va iniciar l’actuació castellera davant la seu social, on els de la camisa verda van compartir plaça amb els Nois de la Torre i els Castellers de la Vila de Gràcia. Amb el carrer ple de gom a gom, els vilafranquins van descarregar en primera ronda el 3d9f i a la segona arribava el primer gamma extra del vespre, la td9fm, que aquesta vegada es va fer acompanyada d’una figuereta al pis de sisens a la descarregada. Seguint el patró de l’última actuació a Vilanova, els del Penedès van descarregar el 4d9f a la tercera ronda. A l’hora dels pilars, es va optar pel de 8 folrat i emmanillat, que en aquest cas es va quedar en carregat, ja que a la sortida de l’enxaneta el pilar va cedir.

 

Després de l’actuació, la colla va organitzar un sopar popular i de germanor per a tots els castellers i balladors que havien participat als actes del 26è aniversari de Cal Figarot. Djs i un ball de gralles van acabar la nit al Figarot.

 

El proper compromís dels Castellers de Vilafranca és el viatge a la Índia que emprendran aquest dijous 18 d’agost i fins el dia 24, a on actuaran juntament amb els Govindes de Mumbai. La propera actuació a terres catalanes serà el dia 27 a El Catllar, juntament amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. El dia abans, el 26, es realitzarà a la Plaça de la Vila de Vilafranca l’assaig general de Festa Major.