El cava Castellers de Vilafranca d’Oriol Rossell llueix una nova imatge. Dilluns es va fer la presentació oficial de la renovació visual de l’ampolla, formada per un canvi de placa i d’etiqueta.

cava castellers de vilafranca

Fa anys que els Castellers de Vilafranca gaudeixen d’un cava propi, elaborat per les caves Oriol Rossell –fundador de la colla-, que amenitza totes les celebracions dels Verds. Després de forces anys amb la mateixa imatge, enguany s‘ha renovat i modernitzat a mans del dissenyador de Sant Cugat Sesgarrigues Agustí Iglesias.

Iglesias comentava dilluns que es va decantar per una imatge senzilla i a la vegada potent, que involucrés els símbols representatius de la colla. Per aquest motiu, la nova imatge està formada pel símbol de la colla –element que més destaca de l’etiqueta- i les lletres segueixen l’estructura vertical d’un castell. Aquesta nova imatge del cava Castellers de Vilafranca ja està incorporada, des de fa uns dies, a les noves ampolles.


Presentació Cava
08/08/2011