Presentació de la nova imatge del cava Castellers de Vilafranca

2011-08-10T13:07:55+01:0010 Agost 2011|Notícies castelleres|0 Comments

El cava Castellers de Vilafranca d’Oriol Rossell llueix una nova imatge. Dilluns es va fer la presentació oficial de la renovació visual de l’ampolla, formada per un canvi de placa i d’etiqueta.

cava castellers de vilafranca

Fa anys que els Castellers de Vilafranca gaudeixen d’un cava propi, elaborat per les caves Oriol Rossell –fundador de la colla-, que amenitza totes les celebracions dels Verds. Després de forces anys amb la mateixa imatge, enguany s‘ha renovat i modernitzat a mans del dissenyador de Sant Cugat Sesgarrigues Agustí Iglesias.

Iglesias comentava dilluns que es va decantar per una imatge senzilla i a la vegada potent, que involucrés els símbols representatius de la colla. Per aquest motiu, la nova imatge està formada pel símbol de la colla –element que més destaca de l’etiqueta- i les lletres segueixen l’estructura vertical d’un castell. Aquesta nova imatge del cava Castellers de Vilafranca ja està incorporada, des de fa uns dies, a les noves ampolles.


Presentació Cava
08/08/2011

Deixa un comentari