Els Castellers de Vilafranca certifiquen el millor inici de temporada de la seva història amb la millor actuació mai vista a Vilanova i la Geltrú. Els Verds descarreguen la seva cinquantena td9fm i completen el pd8fm més matiner.

celebració td9fm vilanova

Després de l’ensurt que la tempesta donava aquest dissabte 30 de juliol a mitja tarda, l’actuació castellera de Festa Major a Vilanova i la Geltrú es va iniciar amb un pèl de retard, fet, però, que no va impossibilitar als Castellers de Vilafranca mostrar la seva més bona cara. Els objectius del dia estaven clars i eren ambiciosos. Els vilafranquins van compartir plaça amb la colla local, els Bordegassos de Vilanova, i amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Els Verds van obrir l’actuació amb el 3d9f, el novè de la temporada (vuit de descarregats i un de carregat). A la segona, el primer dels grans objectius de la tarda: la td9fm, que va significar la cinquantena descarregada de la història dels Castellers de Vilafranca (en tenen set més de carregades) i la segona descarregada a Vilanova. A la tercera ronda van completar un bon 4d9f i a l’hora dels pilars, el segon objectiu de la tarda. Els penedesencs van descarregar el pd8fm més matiner de la història i el primer que es veia a la capital del Garraf.

És important destacar que en una setmana els Verds han estrenat quatre canalles diferents (dos dosos i dues cassoletes).

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca és dissabte 13 de juliol a les 19h davant de la seva seu social, Cal Figarot, juntament amb els Castellers de la Vila Gràcia i els Nois de la Torre.

Aquí podeu veure les fotografies i vídeos de l’actuació a Vilanova i la Geltrú.